location

Praktijk voor Mondzorg
Laan van Nieuw Oost-Indië 15, Den Haag, 2593 BJ

location

Openingstijden
Bekijk hier de openingstijden

Maandag: 8.15 - 16.30
Dinsdag: 8:15 - 15:00
Woensdag: 8:15 - 16:30
Donderdag: 8:15 - 12:30
Vrijdag: 8:15 - 15:00
Zaterdag: 8:15 - 15:00

Kwaliteit

De praktijk streeft naar optimale kwaliteit in zorgverlening en communicatie:

  1. De tandarts is BIG ( Beroepen Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd. Wilt u weten wat dat is Klik hier www.bigregister.nl
  2. Door opleiding en systematische nascholing bieden wij u een efficiënt en naar de meest recent wetenschappelijke inzichten onderbouwde behandeling. Zie www.krt.nu
  3. Wij werken volgens protocollen die zijn opgesteld op wetenschappelijke basis. Deze worden doorlopend bijgesteld naar aanleiding van de huidige literatuur.
  4. De praktijk is voorzien van moderne en geavanceerde apparatuur. Protocollen voor hygiëne, sterilisatie, onderhoud en veiligheid zorgen voor het optimaal en veilig functioneren daarvan.
  5. In nauw overleg met u, helpen wij u bij het maken van een voor u juiste behandel keuze.
  6. Er is indien nodig, regelmatig intercollegiaal overleg met de huisarts, de specialist, de gedifferentieerde collega alsmede het teamoverleg, zodat er zorg is voor de nodige coördinatie van de behandeling in onze praktijk.
  7. Onze assistenten en administratieve medewerkers doen hun uiterste best om op behulpzame wijze u van dienst te zijn. Met uw vragen van algemene aard kunt u op hen gerust een beroep doen.
  8. Werken in 1 behandelkamer. De praktijk is zodanig georganiseerd dat een tandarts in een behandelkamer werkt met een assistente en receptie ondersteuning.