location

Praktijk voor Mondzorg
Laan van Nieuw Oost-Indië 15, Den Haag, 2593 BJ

location

Openingstijden
Bekijk hier de openingstijden

Maandag: 8.15 - 16.30
Dinsdag: 8:15 - 15:00
Woensdag: 8:15 - 16:30
Donderdag: 8:15 - 12:30
Vrijdag: 8:15 - 15:00
Zaterdag: 8:15 - 15:00

Visie Team

Samen met u streven wij naar het realiseren van een schone en gezonde mond. Ons doel is het zo lang mogelijk behouden van uw eigen tanden en kiezen. De inbreng van de tandarts  bestaat hierbij uit de tandheelkundige kennis en vaardigheden gebaseerd op jarenlange ervaring en volgens de nieuwste inzichten. Voor heel specifieke problemen kunt u worden doorverwezen naar hierin gespecialiseerde collega's, met wie een vast samenwerkingsverband bestaat. Uw inbreng bestaat uit een goede dagelijkse mondverzorging thuis. Om u hierbij behulpzaam te zijn worden zeer veel patiënten ook behandeld door de preventie-assistente. Een schone en gezonde mond voorkomt ongewenste medische complicaties, want een ongezonde mond is een haard voor infecties elders in uw lichaam.

In deze praktijk hebben wij onze medewerking verleend aan het project “ Hou je mond gezond” geïnitieerd door het Ivoren Kruis. Centraal onderdeel van het project is  het verzorgen van lesprogramma’s  afgestemd op leerlingen in de verschillende bouwgroepen in het basisonderwijs en peuters.

Team

Mevrouw P. A. C. Stricker, tandarts, praktijkhouder
Mevrouw A. van der Linden- Builtjes, preventie-assistente
Mevrouw H.T. Mahmood, mondzorgkundige
Mevrouw M. Denie-Overduin, assistente
Mevrouw A. dC. Thodé, assistente
De Heer G.L. Gülcher, praktijkmanager

Kwaliteit

De praktijk streeft naar optimale kwaliteit in zorgverlening en communicatie:

  1. De tandarts is BIG geregistreerd. Wilt u weten wat dat is Klik hier www.bigregister.nl
  2. Door opleiding en systematische nascholing bieden wij u een efficiënt en naar de meest recent wetenschappelijke inzichten onderbouwde behandeling. Zie www.krt.nu
  3. Wij werken volgens protocollen die zijn opgesteld op wetenschappelijke basis. Deze worden doorlopend bijgesteld naar aanleiding van de huidige literatuur.
  4. De praktijk is voorzien van moderne en geavanceerde apparatuur. Protocollen voor hygiëne, sterilisatie, onderhoud en veiligheid zorgen voor het optimaal en veilig functioneren daarvan.
  5. In nauw overleg met u, helpen wij u bij het maken van een voor u juiste behandelkeuze.
  6. Er is indien nodig, regelmatig intercollegiaal overleg met de huisarts, de specialist, de gedifferentieerde collega alsmede het teamoverleg, zodat er zorg is voor de nodige coördinatie van de behandeling in onze praktijk.
  7. Onze assistenten en administratieve medewerkers doen hun uiterste best om op behulpzame wijze u van dienst te zijn. Met uw vragen van algemene aard kunt u op hen gerust een beroep doen.
  8. Werken in 1 behandelkamer. De praktijk is zodanig georganiseerd dat een tandarts in een behandelkamer werkt met een assistente en receptie ondersteuning.

Tandheelkunde

In onze praktijk kunnen wij alle tandheelkundige problemen aan. Voor sommigen is het voldoende om regelmatig voor controle te komen, eventueel aangevuld met preventie. In andere gevallen is er sprake van door omstandigheden ontstane verwaarlozing van het gebit. Wij hebben een jarenlange ervaring met  het grondig opknappen van verwaarloosde gebitten. U vindt bij ons de meest recente behandelingstechniek. Het team bestaat uit een tandarts, een mondzorgkundige een preventie-assistente en twee assistentes en een praktijkmanager.

De tandarts wijdt zich vooral aan de gecompliceerdere taken. Zij heeft de regie, en verwijst u voor sommige zaken door naar de eigen preventie-assistente of mondzorgkundige. Soms wordt in overleg verwezen naar een tandarts-specialist, bijvoorbeeld voor gecompliceerde kanaalbehandelingen. Voor tandtechnische behandelingen wordt vooral samengewerkt met Kleinsmiede & Van Amerongen aan de Bezuidenhoutseweg en met Dental Studio in Rijswijk.